Telefoon: 010-7610194
info@cafe-denieuwebrug.nl
 
  • Email: info@cafe-denieuwebrug.nl
  • Telefoon: 010-7610194

Activiteiten in Schiedam bij café De Nieuwe Brug

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Schiedam en houd je van gezelligheid en een feestje? Kom dan een langs bij Café De Nieuwe Brug. Bij ons is het altijd gezellig.

Speel een potje darts of biljart

Houd je van een spelletje? Café De Nieuwe Brug beschikt over pool- en biljarttafels en dartborden. Er is altijd wel iemand die een potje biljart of dart mee wil spelen. Gezellig een spelletje doen onder het genot van een drankje en een leuk kletspraatje. Je kunt zelf een spelletje doen maar er worden ook regelmatig activiteiten in het café in Schiedam georganiseerd, zoals een dartcompetitie in ons dartcafe in Schiedam.

Activiteiten Schiedam

Live muziek

Regelmatig worden er activiteiten in Schiedam georganiseerd met live muziek. Kom lekker dansen of luister naar de muziek met een biertje. De feestavonden worden op Facebook aangekondigd dus houd onze pagina in de gaten voor het laatste nieuws. Een van deze avonden is bijvoorbeeld de Hollandse Feestavond. Er is altijd wat te doen bij Café De Nieuwe Brug.

Gezelligheid aan het water

We houden van gezelligheid en we houden van een feestje. En dat zie je terug in ons café. Kom ook een langs om een drankje te drinken en proef de sfeer. In de zomer kun je heerlijk zitten om ons terras aan het water. Café De Nieuwe Brug is 7 dagen per week geopend vanaf 13.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn we tot 02.00 uur geopend. Op de andere dagen sluiten we om 01.00 uur.

Activiteiten Schiedam

Wil je meer informatie?

Pin It on Pinterest