Telefoon: 010-7610194
info@cafe-denieuwebrug.nl
 
  • Email: info@cafe-denieuwebrug.nl
  • Telefoon: 010-7610194

Het leukste biljartcafé in Schiedam

Ben jij op zoek naar een biljartcafé in Schiedam? Dan ben je bij café De Nieuwe Brug aan het juiste adres! We hebben pool- en biljarttafels en er is altijd wel iemand die een potje mee wil spelen.

Een potje poolen in het biljartcafé

Onder het genot van een drankje een leuk potje biljart en een gezellig gesprek. Een leuke manier om je avond door te brengen. Bij biljartcafé De Nieuwe Brug ben je van harte welkom. Niet alleen kun je terecht voor een potje biljart, er zijn ook verschillende dartborden waar regelmatig een pijltje op wordt gegooid. Er worden regelmatig dartcompetities gehouden.

Biljartcafé

Onze andere activiteiten

Natuurlijk kun je ook gewoon lekker een biertje drinken aan de bar of komen dansen tijdens een van onze feestavonden met live muziek. Of gewoon naar de muziek luisteren en genieten van de gezellig sfeer. Het terras aan het water is beschut en verwarmd dus je kunt hier al snel heerlijk buiten zitten en genieten van het uitzicht over het Spuikanaal.

Wil je een zaal huren in Schiedam? Ook dan kun je terecht bij Café De Nieuwe Brug. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor onze zaalverhuur.

Openingstijden

Breng ook een bezoek aan Café De Nieuwe Brug in Schiedam. Je vindt ons aan de Rozenburgsestraat 2A, vlakbij de Westerhavenbrug. Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom. Van maandag tot en met donderdag zijn we tot 01.00 uur geopend en op vrijdag, zaterdag en zondag tot 02.00 uur.

Biljartcafé

Wil je meer informatie?

Pin It on Pinterest