Telefoon: 010-7610194
info@cafe-denieuwebrug.nl
 
  • Email: info@cafe-denieuwebrug.nl
  • Telefoon: 010-7610194

Cafe De Nieuwe Brug: Het gezelligste café in Schiedam

Café De Nieuwe Brug is een gezellig café in Schiedam. Er is regelmatig live muziek en je kunt hier lekker een biertje drinken en genieten van de gezelligheid. Of speel een potje darts of biljart met de andere bezoekers.

Hollandse feestavond met live muziek

In dit gezellige café in Schiedam wordt regelmatig een Hollandse feestavond georganiseerd. Met live muziek en verschillende optredens is het een leuke manier om je zaterdagavond door te brengen. Dansen, een praatje maken of gewoon een biertje drinken en muziek luisteren, het kan allemaal bij Cafe De Nieuwe Brug in Schiedam.

Cafe Schiedam

Zaalverhuur voor feesten en partijen

Natuurlijk kun je een bezoek brengen aan ons café als je iets te vieren hebt. Wij vieren het samen met de stamgasten graag met je mee. Maar het is ook mogelijk om onze zaal te huren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van zaalverhuur? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-7610194 of maak gebruik van het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen.

Waar kun je ons vinden

Je vindt het cafe aan de Rozenburgsestraat 2A, gelegen aan het Spuikanaal. In de zomer heb je op ons terras mooi uitzicht over het water. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 01.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je van 13.00 tot 02.00 uur bij ons terecht. Blijf op de hoogte van de activiteiten in Schiedam in ons café en volg ons op Facebook.

Cafe Schiedam

Wil je meer informatie?

Pin It on Pinterest