Telefoon: 010-7610194
info@cafe-denieuwebrug.nl
 
  • Email: info@cafe-denieuwebrug.nl
  • Telefoon: 010-7610194

Kom ook darten in het dartcafe van Schiedam

Houd je van darten en speel je graag een potje met en tegen anderen? Kom dan naar Café De Nieuwe Brug, het dartcafe van Schiedam.

Doe mee met de dartcompetitie

Kom gezellig een drankje drinken en speel een potje met ons mee. Daarnaast worden ook regelmatig dartcompetities gehouden in ons dartcafé in Schiedam. Competitief, maar vooral ook leuk en gezellig.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een drankje, een dansje en een kletspraatje. Luister naar muziek en geniet van de gezelligheid. Er worden regelmatig feestavonden georganiseerd met live muziek.

Dartcafe Schiedam

Poolen en biljarten

Naast darten kun je bij ons ook biljarten en poolen. In ons biljartcafé hebben we twee tafels waar onze gasten regelmatig een potje op spelen. Een leuke manier om je avond door te brengen. Kom je ook een potje darten in het dartcafe van Schiedam?

Blijf ook op de hoogte van alle activiteiten

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van café De Nieuwe Brug? Volg ons dan op Facebook en houd de mededelingen in het café in de gaten. Hier wordt ook vermeld wanneer de nieuwe dart competitie weer begint.

Café De Nieuwe Brug is 7 dagen per week geopend vanaf 13.00 uur. Van maandag tot en met donderdag tot 01.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag sluiten we om 02.00 uur. We zien je graag bij Café De Nieuwe Brug in Schiedam! Je vindt ons aan de Rozenburgsestraat 2A.

Dartcafe Schiedam

Wil je meer informatie?

Pin It on Pinterest