Telefoon: 010-7610194
info@cafe-denieuwebrug.nl
 
  • Email: info@cafe-denieuwebrug.nl
  • Telefoon: 010-7610194

Een zaal huren in Schiedam voor al je feesten en partijen

Heb je iets te vieren en wil je een zaal huren in Schiedam? Dan ben je bij Café De Nieuwe Brug aan het juiste adres. Wij verhuren onze zaal voor feesten en partijen. Voor een bruiloft, jubileum, vergadering of wat dan ook, onze zaal is geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden.

Scherpe huurprijs en verschillende arrangementen mogelijk

Je kunt deze zaal huren voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen voor drankjes en hapjes. Als je zelf de zaal opruimt en schoonmaakt krijg je korting op de zaalhuur. We hebben een eigen huis dj die desgewenst ingehuurd kan worden, ook kunnen we je in contact brengen met een zanger of entertainer. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf muziek te draaien via je eigen telefoon of laptop.

Zaal huren Schiedam

Inrichting van de zaal

We kunnen de zaal voor je inrichten met stoelen en tafel en indien gewenst voor de versiering met slingers en ballonnen zorgen. In de zaal mag niet gerookt worden maar er is een verwarmd en beschut terras met uitzicht over het water.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een zaal te huren in Schiedam? Neem dan contact met ons op en informeer naar de beschikbaarheid en tarieven. Op basis van jouw wensen wordt een offerte op maat opgesteld. Je kunt telefonisch contact opnemen via 010-7610194 of maak gebruik van het contactformulier. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons café in Schiedam.

Zaal huren Schiedam

Wil je meer informatie?

Pin It on Pinterest